Mala reorganizacija...

Moja prezentacija je počela da liči na nekadašnje root direktorijume onih nesrećnika što nikada nisu čuli za foldere. Kao i oni, približio sam se cifri od 512 fajlova u direktorijumu, što je malo previše. Razlog za "nered" bio je u tome što sam prezentaciju do sada publikovao tako što sam ručno upload-ovao fajlove FTP Explorer-om, pa mi je bilo zgodno da su svi zajedno, kako bih video šta novo treba da pošaljem. Sada sam prešao na FrontPage 2000 koji jako lepo automatski update-uje prezentaciju, pa bih mogao da uvedem nekakav red među fajlove. Trebalo bi da su sve stranice koje čine ovu prezentaciju i dalje pristupačne, mada su pomerene u pogodne direktorijume. Ako nešto ne vidite a zanima vas, pišite...

Kad se već bavim reorganizacijom, pokušaću da prikupim podatke o nekim mojim starim tekstovima, pre svega o onima koji su objavljeni po svetu u vreme TI-59 i HP-41C, a takođe o naučnim radovima na kojima sam koautor. Sporo ide, ali će bibliografija ubrzo biti kompletirana.

Eh da - ako koristite FrontPage 2000, pazite da vas đavo ne navede da kliknete na Format / Theme u nadi da ćete postaviti temu za tekuću stranu. Ako ne primetite jedno All pages umesto Selected pages, glupa stvar postavi temu na sve strane koji čine vašu prezentaciju... i posle toga nema Undo. Meni je time potpuno uništena prezentacija, morao sam da je vratim sa backup-a.